Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Americký milostný experiment - Elena Armas, Ikar CZ, 2024

S českým původem knihy o zemědělství a potravinářství

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Československé masné výrobky - Václav Šedivý, Václav Šedivý, 2023
Československé masné výrobky

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku....

  • Knihapevná vazba
    2 500 Kč
    Skladem > 5 ks

Chemie na talíři - Ondřej Dvořák, Grada, 2021
Chemie na talíři

Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit. Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze? V případě Ondřeje Dvořáka vám garantujeme to první...

  • Knihapevná vazba
    326 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    339 Kč
    Ihned ke stažení

Přípravky na ochranu rostlin 2023, Kurent, 2023
Přípravky na ochranu rostlin 2023

Podrobné a přehledné informace o účinnosti a možnostech použití přípravků na ochranu rostlin. Obilniny, kukuřice, cukrová řepa, brambory, luskoviny, slunečnice, řepka, len, mák, hořčice, kmín, jeteloviny, trávy, luční porosty...

  • Knihabrožovaná vazba
    751 Kč
    Skladem 3 ks

Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš, Václav Johanus (Ilustrátor), Dokořán, 2023
Proč se klepou řízky

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů...

  • Knihabrožovaná vazba
    214 Kč
    Skladem 2 ks
  • 199 Kč
    Ihned ke stažení
Sladařství - Gabriela Basařová, Havlíček Brain Team, 2023
 
Sladařství - Gabriela Basařová a kolektív, Havlíček Brain Team, 2015
Sladařství

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...

  • Knihapevná vazba
    916 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Ochrana ovocných dřevin a révy vinné v ekologické produkci - Milan Hluchý, Biocont Laboratory, 2021
Ochrana ovocných dřevin a révy vinné v ekologické produkci

Ochrana ovocných dřevin a révy vinné v ekologické produkci...

  • Knihapevná vazba
    746 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Léčivá vína a likéry pro každého - Procházková Simona, Grada, 2022
Léčivá vína a likéry pro každého

Seznamte se s léčivými účinky a praktickým využitím běžných bylin, ovoce a zeleniny z vaší zahrádky, divokých plodů z luk a lesů i koření, které naleznete v každé kuchyni. Naučte se s jejich pomocí v pohodlí domova namíchat účinné přírodní medikamenty...

  • Knihapevná vazba
    328 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    339 Kč
    Ihned ke stažení

Rodinné podniky ve světovém vinařství - Vojtěch Koráb, Akademické nakladatelství CERM, 2021
Rodinné podniky ve světovém vinařství

Kniha je zaměřena na rodinné podnikání v oblasti vinařství. Protože autor procestoval většinu zemí tzv. nového vinařského světa i podstatnou část vinařských zemí Evropy, mohl se opřít o osobní zkušenosti ze...

  • Knihapevná vazba
    439 Kč
    Do 1 – 5 dnů

Lesní zákon - Petr Dvořák, Wolters Kluwer ČR, 2022
Lesní zákon

Zákon č. 289/1995 Sb., o lesích a o změně a doplnění některých zákonů (lesní zákon), je základním předpisem, který upravuje hospodaření a ochranu lesů v České republice. Druhé vydání komentáře k lesnímu zákonu v sobě ...

  • Knihabrožovaná vazba
    449 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Uplatnění břízy a osiky při obnově a tvorbě lesa po disturbancích - Antonín Martiník, Lesnická práce, 2019
 
Uplatnění břízy a osiky při obnově a tvorbě lesa po disturbancích - Antonín Martiník, Lesnická práce, 2019
Uplatnění břízy a osiky při obnově a tvorbě lesa po disturbancích

Právě vyšla publikace, která při uvážlivém uplatnění jejího obsahu do pěstební praxe může zásadně přispět k obnově lesa po rozsáhlých kalamitních holinách. Kniha je sestavena do logicky navazujících kapitol...

  • Knihapevná vazba
    323 Kč
    Do 12 – 17 dnů
Půda a její hodnota - Eliška Vejchodská, Karolinum, 2022
Půda a její hodnota

Půda jako prostor je předmětem vlastnictví, výrobním faktorem i přírodním zdrojem. Množství půdy je fixní a není možné ji přesouvat do oblastí s její vyšší relativní vzácností. Tyto základní rysy nastolují mnoho zásadních...

  • Knihabrožovaná vazba
    226 Kč
    Skladem 1 ks
  • 219 Kč
    Ihned ke stažení

Požáry - Josef Nitra, Triton, 2021
Požáry

Publicista a historik Josef Nitra zaujal zájemce o dějiny českého hasičství už v roce 2020, kdy vyšla jeho kniha Pompiéři, požárníci, hasiči – zatím nejobsáhlejší dílo o vzniku a vývoji požární ochrany na našem...

  • Knihapevná vazba
    654 Kč
    Skladem 2 ks

Lesní zákon - Jaroslav Drobník, Petr Dvořák, Wolters Kluwer ČR, 2010
Lesní zákon

Lesní zákon. Komenář je komentár k českému zákonu o lesoch, ktorý stanovuje predpoklady na zachovanie lesa, starostlivosť o les a obnovu lesa ako národného bohatstva, tvoriaceho nenahraditeľnú zložku životného prostredia...

  • Knihapevná vazba
    366 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Uchovávání úrody - Eva Hauserová, Permakultura, 2023
Uchovávání úrody

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a ...

  • Knihabrožovaná vazba
    182 Kč
    Skladem 1 ks

Koštování vína nedaleko Rýna - Petr Vrzáček, Togga, 2022
Koštování vína nedaleko Rýna

Kniha Koštování vína nedaleko Rýna mapuje průběhy autorových výjezdů na největší vinařský veletrh na světě, na düsseldorfský ProWein, v letech 2014–2019. Zavádí čtenáře do jednotlivých hal mezi vystavovatele, obchodníky a vinařské nadšence. Umožňuje mu...

  • Knihapevná vazba
    307 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024 - Michal Šetka, Ivo Dvořák, Jakub Přibyl, Jakub Novotný, WINE & Degustation, 2023
Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024

Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2023-2024. Vše, co potřebujete vědět o českých a moravských vinařských podoblastech, vínech a vinařích přehlednou a atraktivní formou...

  • Knihabrožovaná vazba
    275 Kč
    Do 5 – 10 dnů

Produkce a dietetické účinky objemných krmiv - Josef Hakl, Česká zemědělská univerzita v Praze, 2011
Produkce a dietetické účinky objemných krmiv

Předmluva Používané pícní druhy Jeteloviny Trávy a další jednoděložné druhy Ostatní pícniny...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Mikrobiológia potravín - kolektív, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022
Mikrobiológia potravín 
SK
  • Autorský kolektiv

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná vazba
    383 Kč
    Skladem 1 ks

Lexikon moravského vinařství I. - Petr Doležal, Petr Doležal, 2001
Lexikon moravského vinařství I.

Historie a současnost pěstování révy vinné na Moravě.

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Produkce potravinářských surovin - Jiří Petr, VŠCHT Praha, 1998
Produkce potravinářských surovin

Produkce potravinářských surovin.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, zůstává očím neviditelné.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry