Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
AHA! Rodičovství - Praktický průvodce - Laura Markham, Mladá fronta, 2024

Šedá kuchařky - uzení

Použité filtry
Zrušit filtry
Domácí zabijačka - Josef Půhoný, Brázda, 2016
Domácí zabijačka

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality...

  • Knihapevná vazba
    180 Kč
    Skladem 5 ks

Uzení - Jeremy Schmid, Grada, 2018
Uzení

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit...

  • Knihašitá vazba
    293 Kč
    Skladem 1 ks

Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení

Domáce sušenie - Michelle Keogh, Slovart, 2016
Domáce sušenie 
SK

Domáce sušenie potravín je jednoduchý spôsob, ako si pripraviť zdravé a chutné jedlá a ako ich zachovať v čo najlepšom stave. Kniha Domáce sušenie obsahuje: inšpiratívne recepty na sušené lahôdky, ...

  • Knihapevná vazba
    335 Kč
    Skladem 2 ks
Grily, krby, udírny - Dalibor Pírko, CPRESS, 2005
Grily, krby, udírny

Oheň v zahradě může být dobrý sluha, ale špatný pán. Jak ho nejlépe zkrotit, aby posloužil k přípravě dobrého jídla, čím zatopit a především jak si vybrat a postavit vlastní gril, krb či udírnu. V knize naleznete dobré...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Udíme, nasolujeme, sušíme - Turan T. Turan, Slovart CZ, 2016
Udíme, nasolujeme, sušíme

V tejto knihe nájdete viac ako 50 receptov k vlastnoručnej domácej výrobe údených, sušených a nasolených výrobkov z mäsa a rýb – od údených sleďov cez prosciutto a solené tresky či lososa...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pečení, uzení, grilování ryb a masa - Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová, Ottovo nakladatelství, 2007
Pečení, uzení, grilování ryb a masa

V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a uzení...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa - Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová, Ottovo nakladatelství, 2007
Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa 
SK

Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok. Množstvo názorných fotografií a ilustrácií...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover