Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024

V slovenském jazyku kuchařky - sous vide

Použité filtry
Zrušit filtry
Malá veľká kniha o varení, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2006
Malá veľká kniha o varení 
SK

Táto netradičná kuchárska kniha o varení ponúka v šikovnom malom formáte vyše 600 skvelých receptov na každú príležitosť. Väčšina z nich pochádza zo zdravej stredomorskej kuchyne ...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    168 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    315 Kč
    Do 10 – 15 dnů

Kuchařka - Nejlepší recepty, Dona, 2005
Kuchařka - Nejlepší recepty 
SK

Tato kniha přináší 2 850 receptů pro přípravu nejrůznějších pokrmů - od předkrmů, studené kuchyně, přes polévky, speciality teplé kuchyně, až po moučníky, nápoje, či rady pro konzervování. V této knize najdete výběr toho nejlepšího,...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    122 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Moderná kuchárka - Konrád Kendík, Nová Práca, 2009
Moderná kuchárka 
SK

V deviatich častiach tejto knihy nájdete lákavé receptúry pokrmov skoro zo všetkých kontinentov. Ťažisko tvorí Európa, a jej krajiny, ktoré sú nám najbližšie a najvyhovujúcejšie, a to tak z hľadiska surovín, ako aj ich prípravy...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Moja praktická kuchárka - Svatava Poncová, Vladimír Horecký, Knižné centrum, 2009
Moja praktická kuchárka 
SK

Praktická kuchárka obsahuje predkrmy, polievky, hlavné jedlé, múčmiky a aj výber receptov zahraničných kuchýň...

Radostné varenie v novom tisícročí - Imrich Sečanský, Anna Horváthová, Slovak Academic Press, 1999
Radostné varenie v novom tisícročí 
SK

Radostné varenie v novom tisícročí je kulinárska kniha so stovkami receptov obohatená citátmi z diel majstrov slova našej a svetovej literatúry. V knihe sa takto stretávajú majstri kulinárskeho umenia s tvorcami slávnych a známych literárnych diel...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov - Konrád Kendlík, Nová Práca, 2006
Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov 
SK

Kniha obsahuje receptúry na tradičné spracovanie surovín, ale aj receptúry s využitím nových dostupných surovín a technológií.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Staň se tím, kým jsi.“

Když Nietzsche plakal - Irvin D. Yalom, 2014
Když Nietzsche plakal
Irvin D. Yalom