Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Účel knihy
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Bezlepková kuchyně, Svojtka&Co., 2017
Bezlepková kuchyně

Díky této nové kuchařce můžete vařit bezlepkově z dostupných surovin, jídla jsou nenáročná na přípravu a výsledek chutná báječně!

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Do 23 – 28 dnů

Jídlo, Svojtka&Co., 2017
Jídlo

Jak vypadá jablíčko, když se rozkrojí? Co bude dnes k obědu? A co se maže na chleba k snídani? Je zdravější hrášek, nebo hranolky? Které ovoce je oranžové? Rozdělí se mlsná holčička o bonbony? Stačí jen vložit prstík do správného otvoru a lehce vysunout..

  • Knihaleporelo
    187 Kč
    Do 4 – 7 dnů

Velká škola předkrmů, Svojtka&Co., 2007
Velká škola předkrmů

Paleta pestře barevných a aromatických lahůdek, kterou jsme pro vás v této knize sestavili, sahá od šneků v bylinkovém másle přes marinované obří krevety a sýrové chlebíčky až po plněné cuketové květy a křupavé dýňové bramboráčky...

  • Knihapevná vazba
    278 Kč
    Skladem 1 ks

Pečení - Naumann, Göbel, Svojtka&Co., 2007
Pečení

Tato kniha obsahuje velký výběr rozmanitých receptů (koláče, dorty, záviny a moučníky), které popisují postup přípravy a pečení krok za krokem. Každý recept doplňují velké barevné fotografie...

Radost z grilování - Reinhardt Hess, Svojtka&Co., 2005
Radost z grilování

Nové recepty pro "žhavou zábavu" a pro zaručeně nekomplikovanou radost z grilování. Pro milovníky masa i vegetariány: aromatické dobroty na roštu, jejichž příprava je jednoduchá...


To nejlepší z Indie - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
To nejlepší z Indie
  • Autorský kolektiv

V této kuchařce se dozvíte, jak připravit nejlepší indickou kuchyni včetně takových jídel, jako jsou rogan josh, aloo gobi a rýžový pilaf...


Ryby a mořské plody, Svojtka&Co., 2007
Ryby a mořské plody

Ryby a mořské plody jsou potraviny, které vyžadují zvláštní způsob zpracování a úpravy. V této knize najdete přehled nejdůležitějších druhů jak sladkovodních, tak mořských ryb, který je určen nejen pro domácí „kuchtíky“, ale i pro profesionální kuchaře...


Žijeme zdravě - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
Žijeme zdravě
  • Autorský kolektiv

„Navždy mladí“ – to je ono! A je to opravdu jednoduché. Většina potřebných změn totiž učiní váš život ještě zajímavějším...


Vaříme ve woku - Maso, Svojtka&Co., 2009
Vaříme ve woku - Maso

Pro milovníky masa a drůbeže je pánev wok nepostradatelná. Pro úpravu masa sotva najdeme zdravější postup. Vaření na pánvi je rychlé a šetrné, protože smažíme při vysoké teplotě a na velmi malém množství tuku...


Grilování - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
Grilování
  • Autorský kolektiv

Rádi grilujete? Zde najdete ty nejfantastičtější recepty. Maso, ryby, drůbež i ovocné deserty...

Velká kniha pečení, Svojtka&Co., 2004
Velká kniha pečení

V této báječné kuchařce najdeme recepty na vánoční pečivo a cukroví, koláče na plech a do formy, slavnostní dorty, cukroví a pralinky, pizzy, quiche, slané koláče, chuťovky k pivu a vínu,...


Vánoce - Sladkosti připravené s láskou - Dagmar von Cramm, Svojtka&Co.
Vánoce - Sladkosti připravené s láskou

Tato kniha vám nabízí jednoduché recepty na pečivo, koláče a dorty, bonbony i dárky z kuchyně. V knize také naleznete jednoduché nápady k zabalení vánočních dárků.


Praktická kuchyně - Oblohy a zdobení - Kolektiv autorů, Svojtka&Co.
Praktická kuchyně - Oblohy a zdobení
  • Autorský kolektiv

Jíme i očima. Přes 300 návodů na zdobení pokrmů ovocem, zeleninou, vejci či žampióny...


Sugar-Free kuchyně, Svojtka&Co., 2017
Sugar-Free kuchyně

Tato kuchařka vám pomůže snížit, nebo dokonce úplně vyloučit cukr ze stravy. Připravte si pokrmy, které pozvednou vaši náladu a sníží obvod v pase.


Rychlé recepty, Svojtka&Co., 2007
Rychlé recepty

Kulinářské delikatesy a neustálý nedostatek času - to se nemusí navzájem vylučovat. Do této kuchařky jsme pro vás dali dohromady více než 180 rychlých receptů, které mají jedno společné - příprava pokrmu podle každého z nich nezabere víc než půl hodiny.


Všechno o čínské kuchyni - Franz Zihua, Svojtka&Co., 2005
Všechno o čínské kuchyni

Velká obrazová kuchařka – umožňuje nahlédnout do podstaty nejstarší kuchařské kultury světa. Obsahuje 190 typických receptů, fotografie plné emocí, napínavé eseje o kultuře, zvycích a lidech této mnohonárodnostní země.


Všechno o pečení, Svojtka&Co., 2005
Všechno o pečení

Paleta neodolatelných receptů, které jsme pro vás vybrali, sahá od svátečních dortů přes jednoduché a rafinované koláče a bábovky až po sladké drobné pečivo a pikantní pamlsky.


Čína, Svojtka&Co., 2012
Čína

Prastará a přitom hypermoderní, známá a přitom nepoznaná, navenek velkoměstská, leč ve své podstatě venkovská, konzervativní a zároveň pokroková, země kosmického věku a staromódních názorů...


Recepty - grilování, Svojtka&Co., 2006
Recepty - grilování

V této knize naleznete bohatý výběr receptů na úpravu masa, ryb a zeleniny. Dále zde naleznete recepty na přípravu omáček, dipů a různých příloh...


Vaříme s houbami, Svojtka&Co., 2007
Vaříme s houbami

V této rozsáhlé sbírce receptů vám představíme ty nejchutnější divoce rustoucí i uměle pěstované druhy hub od lišek po stročky trubkovité a věnovat se samozřejmě budeme i králům všech delikates vonících lesem - lanýžům...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“