Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Ostrá jídla s chilli, Rebo, 2008
Ostrá jídla s chilli

V této knize vám nabízíme pestrou škálu pikantních lahůdek s chilli. Přípravu těchto jednoduchých a chuťově vynikajících pokrmů zvládne každý. Přejeme vám, aby předkládané recepty natrvalo obohatily vaši kuchařskou knihovnu...


Barbecue, Rebo, 2008
Barbecue

Tato kniha přináší širokou škálu receptů, díky nimž snadno připravíte nejrůznější barbecue, která budou zároveň potěšením pro vaše oči i chuťové pohárky. Vyzkoušejte tyto recepty, obohatí vaši kuchařskou knihovničku a ozvláštní kuchyni...


Bylinky - Andrea Rausch, Brigitte Lotz, Rebo, 2008
Bylinky

Přehled nejlepších druhů a odrůd bylinek, vhodné stanoviště na zahradě, na terase, v balkonovém truhlíku i na okenním parapetu, založení bylinkové zahrady a pěstování bylinek v souladu s přírodou, sklizeň, skladování a použití...


Bifteky a jiné speciality z hovězího masa, Rebo, 2008
Bifteky a jiné speciality z hovězího masa

Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné pokrmy z hovězího masa.

Encyklopedie koktejlů - Simon Polinsky, Rebo, 2003
Encyklopedie koktejlů

Tato publikace vám přináší výběr míchaných nápojů z celého světa seřazených od A do Z, ale nejen to. Přiblíží vám také historii destilátů a destilace, seznámí vás s tajemstvím přípravy míchaných nápojů...


Encyklopedie vína - Christian Callec, Rebo
Encyklopedie vína

Všetko, čo potrebujete vedieť o víne, nájdete v tejto zaujímavej encyklopédii.


Chutně a zdravě, Rebo, 2008
Chutně a zdravě

V této knize vám nabízíme pestrou škálu zdravých jídel. Přípravu těchto jednoduchých a chuťově vynikajících pokrmů zvládne každý. Přejeme vám, aby předkládané recepty natrvalo obohatily vaší kuchařskou knihovnu a přinesly vám mnoho příjemných zážitků...


Lexikon octů a olejů - Anne Iburg, Rebo, 2004
Lexikon octů a olejů

V další knize z řady praktických lexikonů, najdete vše o historii, výrobě, obsahových látkách a zajímavostech octů a olejů. Dozvíte se nejen o použití v kuchyni podle různých chutí, o nákupu a skladování...


Lexikon - Těstoviny - Tobias Pehle, Rebo, 2006
Lexikon - Těstoviny

ABC těstovin - Všechno o těstovinách – zkazky a skutečnost - Co musíte vědět o výrobě, těstu, domácí přípravě - Přehled rozmanitých druhů - Jak vařit, podávat a uchovávat těstoviny - Klasické recepty, regionální speciality, těstoviny z celého světa...


Snídaně a svačiny, Rebo, 2007
Snídaně a svačiny

Snídaně ve většině domácností znamená zhltnutý rohlík a horkou kávu. Ale snídat se dá i jinak. V této knize naleznete nejen tradiční jídla v podobě míchaných vajec či croissantů, ale také zbrusu nové nápady, jako jsou sýrovo-cibulové koláčky...

Sladké pečení, Rebo, 2008
Sladké pečení

V této knize vám nabízí široké spektrum sladkých moučníků, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny...


Dezerty pro svátek i všední den, Rebo, 2010
Dezerty pro svátek i všední den

Nadýchané krémy, výtečné moučníky, lehounké ovocné dezerty, neodolatelné poháry či zmrzlinové dobroty. To vše naleznete v této lákavé kuchařce, v níž se skrývá neuvěřitelných 1001 receptů a různých variací...


Lexikon saláty, Rebo, 2007
Lexikon saláty

Nejlepší recepty na všechny druhy salátů - Všechno, co je třeba vědět o salátech - Rady pro nákup a skladování surovin - Přísady, zálivky, dresinky - Klasické i originální a exotické saláty.


Zlatá kniha pečení, Rebo, 2012
Zlatá kniha pečení

Kniha Zlatá kniha pečení je skvělým pomocníkem každé kuchařky. Obsahuje více než 500 receptů na ovocné či smetanové dorty, cukroví, koláče, nejrůznější sladkosti, ale také na celozrnné a slané pečivo, chléb či housky...


Rodinná kuchařka, Rebo, 2009
Rodinná kuchařka

Každý pokrm na několik způsobů, snadno a rychle. V tomto duchu se nesou všechny recepty v této knize. Například guláš lze připravit klasicky z hovězího masa, ale za zkoušku stojí i s tresčím masem nebo guláš slovenský...


Houby - Ewald Gerhardt, Rebo, 2013
Houby

Pomocí této praktické příručky čtenář spolehlivě určí druh houby na základě tří jejích hlavních znaků. Kniha zahrnuje především houby s nápadnými plodnicemi, z nichž některé se sbírají k jídlu...


Lexikon těstovin - Tobias Pehle, Rebo, 2006
Lexikon těstovin

ABC těstovin Všechno o těstovinách – zkazky a skutečnost Co musíte vědět o výrobě, těstu, domácí přípravě Přehled rozmanitých druhů Jak vařit, podávat a uchovávat těstoviny Klasické recepty, regionální speciality, těstoviny z celého světa


Víno - Christian Callec, Rebo, 2007
Víno

Velký obrazový lexikon vína poskytuje přehledné informace o pěstování vinné révy, jejích odrůdách, metodách výroby jednotlivých druhů vín i jejich školení. Celou knihu doprovází více než 800 barevných fotografií...


Med: Včelí produkty v praxi, Rebo, 2013
Med: Včelí produkty v praxi

S touto publikací se naučíte využívat pozoruhodných vlastností medu ve své domácí lékárně, v domácnosti, při péči o tělo i v kuchyni. Seznámíte se s přípravou přírodních léčiv a přípravků, jako jsou medové obklady, protiplísňové masti, kapky na zažívání..


Pizza s vtipem a fantazií, Rebo, 2010
Pizza s vtipem a fantazií

Tato kuchařka v neobvyklém kulatém formátu nabízí lákavé recepty na pizzu ve více než 50 variacích. Obsahuje tří základní recepty na přípravu těsta: základní, celozrnné a bezlepkové těsto. Svou oblíbenou pizzu zde najdou milovníci masa,...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass