Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024

Na téma recepty kuchařky od nakladatelství Square Peg

Použité filtry
Zrušit filtry
Start Here - Sohla El-Waylly, Square Peg, 2023
Start Here 
EN

Change the way you think about cooking! In this epic guide to better eating, chef, recipe developer, and video producer Sohla El-Waylly reimagines what a cookbook can be, teaching home cooks of all skill levels how cooking really works...

  • Knihapevná vazba
    784 Kč
    Skladem 3 ks

Love is a Pink Cake - Claire Ptak, Square Peg, 2023
Love is a Pink Cake 
EN

Whether it's for ourselves, to show love for a child, friend or partner, or to celebrate a rite of passage, there is no denying the incredible effect that cakes can have...

  • Knihapevná vazba
    667 Kč
    Skladem 1 ks

The Food Of Italy - Claudia Roden, Square Peg, 2014
The Food Of Italy 
EN

Claudia Roden travelled up and down Italy for a year, through every region, taking in city and countryside, to discover the local specialities on their home ground. She visited the kitchens of both professional and...

  • Knihapevná vazba
    774 Kč
    Skladem 2 ks

Sobremesa - Susana Villasuso, Square Peg, 2024
Sobremesa 
EN

Discover a real taste of Mexico with a modern twist.

  • Knihapevná vazba
    669 Kč
    Skladem 2 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen