Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024

Šedá v českém jazyku kuchařky dle národní kuchyně od nakladatelství Ikar CZ

Použité filtry
Zrušit filtry
Domácí kuchařka - Magdalena Dobromila Rettigová, Ikar CZ, 2016
Domácí kuchařka

M. D. Rettigová (1785 - 1845) se stala vskutku průkopnicí nově pojaté kuchařské literatury začátku 19. století. Přinesla do stravování řadu nových myšlenek a Domácí kuchařka aneb pojednání o masitých a postních pokrmech pro dcerky...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Česká kuchyně – lehká a elegantní - Martin Svatek, Ikar CZ, 2015
Česká kuchyně – lehká a elegantní

Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bravo, šéfe! Václav Frič vaří tradiční českou kuchyni - Václav Frič, Ikar CZ, 2010
Bravo, šéfe! Václav Frič vaří tradiční českou kuchyni

Paštika z kuřecích jater s brusinkovou omáčkou, salát z kapra, domácí bramboračka s houbami, srnčí svíčková, zajíc načerno a bramborové placky, hovězí guláš s karlovarským knedlíkem, bramborové šišky, buchty s povidly a tvarohem...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Wok, Ikar CZ, 2007
Wok

Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je asijské kuchyňské nářadí. Hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová, úsporná a přísady v ní si zachovávají přirozenou barvu, strukturu a vůni...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Basic vaření po asijsku - Cornelia Schinharlová, Sebastian Dickhaut, Ikar CZ, 2006
Basic vaření po asijsku

Know-how o woku a sójové omáčce, o citronové trávě a tamarindu, o pití čaje a kursu jak jíst hůlkami. A především jak si pochutnat na polévce miso, pikantních nudlích a sépii, na suši a kokosové zmrzlině...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil vaří francouzskou kuchyni - Dalibor Navrátil, Ikar CZ, 2010
Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil vaří francouzskou kuchyni

Francouzskou gastronomii má zkrátka pod kůží. Je skromný, přestože už má jméno, je nositelem rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za přínos k moderní gastronomii a dobré jméno zajistil již několika restauracím...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Každé rozhodnutí má svůj příběh, spousta okamžiků našeho života se tísní někde v koutě a čeká na své vyústění a vyústění nakonec přijde.“