Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024

Již brzy kuchařky dle národní kuchyně

Použité filtry
Zrušit filtry
Evoluce českého jídla - Christian Szabo, Argo, 2024
Novinka
Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak...

  • Připravujeme,
    vychází 30. 6. 2024

Korean Made Easy - Seji Hong, Kyle Books, 2024
Korean Made Easy 
EN

An easy guide to Korean cooking, by mix and matching seven essential ingredients, along with some easy-to-find additions...

  • Knihapevná vazba
    715 Kč
    Připravujeme,
    vychází 6. 6. 2024

The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking - Nadia Caterina Munno, Gallery Books, 2024
The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking 
EN

Go beyond the first course of pasta with this brand-new cookbook from The Pasta Queen herself. From aperitivi to awaken your appetite to desserts that end meals on a sweet noteand all the courses in betweenNadia will help you create an Italian dinner...

  • Knihapevná vazba
    Připravujeme,
    vychází 12. 11. 2024


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami