Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

S českým původem šedá kuchařky známých osobností

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Buchty po ránu - Josef Maršálek, Tereza Bebarová, Česká televize, 2023
Buchty po ránu

Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní...

  • Knihapevná vazba
    321 Kč
    Skladem > 5 ks

Zlatá klasika - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2023
Zlatá klasika

Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které...

  • Knihapevná vazba
    415 Kč
    Skladem > 5 ks

Čekání na jaro - Kuchařka pro nové začátky - Jana Florentýna Zatloukalová, Jana Florentýna Zatloukalová, 2023
Čekání na jaro - Kuchařka pro nové začátky

Hned na Tři krále začíná jedno z nejzajímavějších kuchařských dobrodružství v roce. Nejprve nás zahrne zabíjačkami a masopustním veselím, načež ze dne na den přejde v šestitýdenní předjarní bezmasý půst, který skončí velikonoční...

  • Knihapevná vazba
    452 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Matla - Kuchařka plná příběhů - Roman Staša, BIZBOOKS, 2021
Matla - Kuchařka plná příběhů

Hokejka, kuchař, trenér, běžec, cestovatel a bůhvíco ještě. Těch nálepek už jsem měl hodně. Chcete vědět, jak jsem k nim přišel? O tom vám teď povím všechno. Tohle totiž není obyčejná kuchařka, ale taky celej můj životní příběh...

  • Knihapevná vazba
    301 Kč
    Skladem 1 ks
Super jednoduše - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2020
Super jednoduše

Pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a na stole super jídlo. O nic jiného v této kuchařce nejde. Žádná nukleární věda a žádné složitosti. Připravit si něco k jídlu díky této kuchařce zvládne kdokoliv a jídla...

  • Knihapevná vazba
    447 Kč
    Skladem > 5 ks

Levně a chutně vaříme s Novou, Ikar CZ, 2015
Levně a chutně vaříme s Novou

Vařit levně a chutně, to je současný trend všech fanoušků oblíbené rubriky televize Nova, ve které se připravují unikátní recepty za pár korun. Jednoduchý postup, časová nenáročnost a chutný výsledek – to sice zní jako nedostižný ideál, ale s nápaditý...

  • Knihabrožovaná vazba
    199 Kč
    Skladem > 5 ks

Glosy Pavla Maurera - Pavel Maurer, CPRESS, 2019
Glosy Pavla Maurera

Pavel Maurer, přezdívaný také Český Michelin, je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu, jsou rozděleny do...

  • Knihapevná vazba
    226 Kč
    Do 4 – 6 dnů

365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2022
365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka

Již čtvrté aktualizované vydání úspěšného gastronomického průvodce! Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík i v roce 2022 aktualizoval gurmet průvodce 365 – Gastromapa Lukáše Hejlíka. Kniha vznikla ze stejnojmenného blogu, kterému se autor věnuje...

  • Knihaflexi vazba
    293 Kč
    Více než 30 dní

Jak vaříme u Matěje - Jan Punčochář, Šulc - Švarc, 2023
Jak vaříme u Matěje

První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře přináší recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy, hlavní chody i dezerty ze sezonních surovin jsou obohacené o...

  • Knihapevná vazba
    490 Kč
    Skladem 3 ks

Prague cuisine - James Dominic Holcombe, Sand Dune, 2015
Prague cuisine

Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako...

  • Knihapevná vazba
    565 Kč
    Do 4 – 6 dnů
Šéf na smetaně - Zdeněk Pohlreich, Magazine, 2012
Šéf na smetaně

Kdy byla francouzská revoluce? V létě. A kdy proběhne Pohlreichova francouzská revoluce? Letošní léto...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Šéf na grilu II. - Zdeněk Pohlreich, Closer, 2012
Šéf na grilu II.

Pokračování úspěšné knihy Šéf na grilu. Více jak 90 tipů na skvělé steaky, hamburgery, zeleninové saláty, ryby, dezerty, ale i koktejly. Poradíme vám jak připravit perfektní menu na vaši zahradní párty, na které budete „Šéfem“ právě „Vy“.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Moje cesta k Michelinu - Pavel Pospíšil, Kontrast, 2018
Moje cesta k Michelinu

Kniha Pavla Pospíšila, prvního československého kuchaře, který získal michelinskou hvězdu. Má osm velkýh kapitol, každá je věnována jedné zemi, kde jako kuchař působil. Pavel Pospíšil je uznávaným expertem na gastronomii, televizní kuchařskou hvězdou...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Rozpal to, šéfe! - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2014
Rozpal to, šéfe!

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří venku! Na grilu připravuje nejen pořádné kusy masa, ale i delikátní ryby, mořské plody, vtipné předkrmy a snídaně, které přilákají i zaryté odpůrce pobytu v přírodě. Zdeněk Pohlreich doplňuje svých 91 oblíbených...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Bravo, šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni - Zdeněk Pohlreich, Ikar CZ, 2009
Bravo, šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni

Bravo, šéfe! Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Rybí kuchyně - Jindřich Vaňha, Paseka, 2005
Rybí kuchyně

Rybí kuchařka legendárního Jindřicha Vaňhy, předválečného majitele známé rybí restaurace na Václavském náměstí a mnoha rybáren v Čechách a na Moravě. 4. vydání.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Nebe v hubě 2 - Zdeněk Troška, NOXI, 2015
Nebe v hubě 2

Hodně lidí mi poslalo své oblíbené recepty. Nepátrám, odkud je mají, hlavní je, jestli jsou natolik chutné, aby udělaly radost i vám. Mnohé z nich se objevují v různých variantách, což dokládá, že fantazii se meze nekladou ani v kuchyni....

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Kluci v akci - Jak chutná Itálie - Martin Froyda, Helena Barker, Česká televize, 2009
Kluci v akci - Jak chutná Itálie

Jak chutná Itálie? Voňavou odpověď nabízí kniha, kterou tvůrci pořadu Kluci v akci připravili během natáčení spaciálních "italských" dílů. Zavítáme na pobřeží Kampánie, na drsnou Sicílii, do velkolepého Říma, harmonického Toskánka...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Česká kuchyně – lehká a elegantní - Martin Svatek, Ikar CZ, 2015
Česká kuchyně – lehká a elegantní

Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

V kuchyni s Čirinou - Irena Košíková, Dana Melanová, Motto, 2006
V kuchyni s Čirinou

201 receptů skutečné mistryně kuchyně Čiriny, čerstvé nositelky kuchařského vyznamenání...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Opravdu mě po dočtení dorazilo, že když skončíte se čtením, přejete si, aby byl autor váš úžasný kamarád a mohli jste mu zavolat, kdykoliv se vám chtělo.“

Kdo chytá v žitě - Jerome David Salinger, 2021
Kdo chytá v žitě
Jerome David Salinger