Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Nejdražší z kategorie: kuchařky známých osobností

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Další možnosti
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Food Styling - Delores Custer, Wiley-Blackwell, 2010
Food Styling 
EN

Food Styling is the first serious book on the subject of food styling for specific media: editorial, advertorial, public relations, marketing, advertising, packaging, and television and film production...

  • Knihapevná vazba
    6 629 Kč
    Do 15 – 20 dnů

The Photography of Modernist Cuisine - Nathan Myhrvold, The Cooking Lab, 2013
The Photography of Modernist Cuisine 
EN

Nathan Myhrvold and the culinary wizards at The Cooking Lab redefined what a cookbook can be with Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, heralded by the James Beard Foundation as Cookbook of the Year ...

  • Knihapevná vazba
    3 053 Kč
    Skladem 1 ks

Alinea - Grant Achatz, Ten speed, 2008
Alinea 
EN

A pioneer in American cuisine, chef Grant Achatz represents the best of the molecular gastronomy movement—brilliant fundamentals and exquisite taste paired with a groundbreaking approach to new techniques and equipment...

  • Knihapevná vazba
    1 420 Kč
    Do 4 – 8 dnů

Jean-Francois Piege - Jean-Francois Piege, Stephane de Bourgies, Flammarion, 2015
Jean-Francois Piege 
EN

Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus. Visitors to award-winning chef ...

  • Knihapevná vazba
    1 379 Kč
    Do 4 – 8 dnů

Ana Ros: Sun and Rain - Ana Ros, Phaidon, 2020
Ana Ros: Sun and Rain 
EN

A personal chef monograph, and the first book, from globally-acclaimed chef Ana Ros of Hisa Franko in Slovenia Set near the Italian border in Slovenia's remote Soca valley, in the foothills of mountains and beside a turquoise river full of trout...

  • Knihapevná vazba
    1 275 Kč
    Skladem 1 ks

Never Trust a Skinny Italian Chef - Massimo Bottura, Phaidon, 2014
Never Trust a Skinny Italian Chef 
EN

Never Trust a Skinny Italian Chef is a tribute to three-michelin star restaurant, Osteria Francescana and the twenty-five year career of its chef, Massimo Bottura, 'the Jimi Hendrix of Italian chefs'. Osteria Francescana is Italy's most ...

  • Knihapevná vazba
    1 256 Kč
    Do 4 – 8 dnů

Faviken: 4015 Days, Beginning to End - Magnus Nilsson, Phaidon, 2020
Faviken: 4015 Days, Beginning to End 
EN

Witty, candid, and insightful: a chef's ode to his extraordinary restaurant, and a fascinating commentary on food culture. In 2019, Magnus Nilsson closed Fäviken, his one-of-a-kind restaurant in remote Sweden...

  • Knihapevná vazba
    1 247 Kč
    Skladem 1 ks

Daniel - Daniel Boulud, Sylvie Bigar, Grand Central Publishing, 2013
Daniel 
EN

Daniel Boulud, one of America's most respected and successful chefs, delivers a definitive, yet personalcookbook on his love of French food. From coming of age as a young chef to adapting French cuisine to American ingredients and tastes, ...

  • Knihapevná vazba
    1 215 Kč
    Více než 30 dní

Slippurinn - Gisli Matt, Phaidon, 2021
Slippurinn 
EN

The debut from rising star chef Gisli Matt of Slippurinn, the international culinary-destination restaurant in Iceland's Westman Islands...

  • Knihapevná vazba
    1 099 Kč
    Více než 30 dní

New England Kitchen - Jeremy Sewall, Rizzoli Universe, 2014
New England Kitchen 
EN

Award-winning Boston chef Jeremy Sewall presents contemporary versions of New England classics that capture the flavours of this time-honoured cuisine. In this first cookbook to explore contemporary New England fare, Jeremy Sewall adapts ...

  • Knihapevná vazba
    1 061 Kč
    Více než 30 dní
Manresa - David Kinch, Christine Muhlke, Random House, 2013
Manresa 
EN

The long-awaited cookbook by one of the San Francisco Bay Area's star chefs, David Kinch, who has revolutionized restaurant culture with his take on the farm-to-table ethic and focus on the "terroir" of the Northern California coast...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    573 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    1 020 Kč
    Skladem 2 ks

Relae - Christian F. Puglisi, Clarkson Potter/Ten Speed, 2014
Relae 
EN

A gorgeous, impeccably designed cookbook from one of Denmark's star chefs, in which he reveals the theory and philosophy behind the food of his award-winning restaurant Relae...

  • Knihapevná vazba
    1 020 Kč
    Více než 30 dní

monk - Yoshihiro Imai, Phaidon, 2021
monk 
EN

monk is the story of Yoshihiro Imai's 14-seat, seasonally inspired restaurant, set on the cherry blossom-lined Philosopher's Path in Kyoto. Through personal essays, reflections, recipes, and photography, Yoshihiro describes stories...

  • Knihapevná vazba
    987 Kč
    Více než 30 dní

Feeding Creativity - Mary McCartney, Taschen, 2023
Feeding Creativity 
EN

Mary McCartney dishes out her favorite recipes for friends, family, and visionaries...

  • Knihapevná vazba
    932 Kč
    Skladem 1 ks

Grow for Flavour - James Wong, Octopus Publishing Group, 2015
Grow for Flavour 
EN

The English Garden Have you ever grown a batch of lovingly nurtured tomatoes only to be disappointed by the flavour when you harvest them? Best-selling gardening writer and botanist James Wong is convinced that the problem lies ...

  • Knihabrožovaná vazba
    908 Kč
    Skladem 1 ks

Women Chefs of New York - Nadia Arumugam, Bloomsbury, 2016
Women Chefs of New York 
EN

Women Chefs of New York is a colorful showcase of twenty-five leading female culinary talents in the restaurant capital of...

  • Knihapevná vazba
    896 Kč
    Skladem 1 ks

Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací - Václav Budinský, TopLife Czech, 2023
Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací

Velká kuchařka šéfkuchařů nejlepších restaurací přináší nadšencům, domácím kuchařům a sběratelům kuchařských knih recepty pokrmů nabízených v aktuálně nejlepších restauracích v Česku...

  • Knihapevná vazba
    888 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Ottolenghi Test Kitchen - Extra Good Things - Noor Murad, Yotam Ottolenghi, Ebury, 2022
Ottolenghi Test Kitchen - Extra Good Things 
EN

Ottolenghify every meal. Flexible, flavour-packed dishes that all lend a little something 'extra' to your next meal...

  • Knihapevná vazba
    881 Kč
    Skladem 1 ks

Vegetables - Antonio Carluccio, Quadrille, 2016
Vegetables 
EN

Like most Italians, the great Antonio Carluccio loves vegetables. In this book he turns his attention to his favourites, and many others, adding up to over 100 different varieties.He researches the botanical family of each type of vegetable, its history,

  • Knihapevná vazba
    853 Kč
    Více než 30 dní

Bake - Rachel Allen, HarperCollins
Bake 
EN

Your best friend in the kitchen, Rachel Allen, is back with a collection of delicious and easy cakes and bakes, tarts and pies, quiches and casseroles...

  • Knihapevná vazba
    842 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis