Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024

Kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Ottolenghi: Kuchařka - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2017
Ottolenghi: Kuchařka

Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...

  • Knihapevná vazba
    350 Kč
    Do 7 – 10 dnů
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenávýborný stav
    399 Kč
    Skladem
Další formáty

Grilování - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2022
Grilování

Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“ Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana...

  • Knihapevná vazba
    335 Kč
    Skladem 3 ks

Pomazánky, BURDA Media 2000, 2021
Pomazánky

Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recepty pro všechny příležitosti...

  • Knihapevná vazba
    359 Kč
    Skladem 1 ks

Vášeň pro grilování - Angelo Menta, Slovart CZ, 2017
Vášeň pro grilování

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí...

  • Knihapevná vazba
    343 Kč
    Skladem 1 ks
Domácí zabijačka - Josef Půhoný, Brázda, 2016
Domácí zabijačka

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality...

  • Knihapevná vazba
    180 Kč
    Skladem 5 ks

Uzení pro labužníky - Cosima Bellersen Quirini, Grada, 2017
Uzení pro labužníky

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek...

  • Knihabrožovaná vazba
    204 Kč
    Skladem 2 ks

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm, Grada, 2012
Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...

  • Knihabrožovaná vazba
    209 Kč
    Skladem 3 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení

Vše o uzení - Vladimír Dyk, Grada, 2012
Vše o uzení

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě...

  • Knihapevná vazba
    208 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenávýborný stav
    110 Kč
    Skladem
Další formáty

Těstoviny - Alena Winnerová, Josef Winner, Dona, 2017
Těstoviny

Kuchařka je souborem 270 vyzkoušených receptů, které lze snadno připravit z ingrediencí běžně dostupných na českém trhu. Recepty jsou jednoduché, chutné a vhodné pro každodenní vaření. Kniha je bohatě fotograficky vybavena...

  • Knihabrožovaná vazba
    265 Kč
    Skladem 1 ks

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová, Dona, 2023
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu....

  • Knihabrožovaná vazba
    240 Kč
    Skladem 1 ks

Sushi

Sushi je delikatesa, na níž si po celém světe pochutnávají miliony lidí a své stálé místo si našla i u nás. Bohužel však většina lidí stále chodí za touto japonskou pochoutkou pouze do restaurací, protože před její domácí...

  • 209 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Nejlepší recepty z barbecue, Ikar CZ, 2016
Nejlepší recepty z barbecue

Vůně masa opékajícího se na grilu je typicky letní záležitost, spojená s posezením na zahradě v kruhu rodiny a přátel. V této knize najdete mnoho lahodných receptů, užitečných návodů a tipů, stejně jako přehled potřebného...


Těstoviny, Slovart CZ, 2009
Těstoviny

Kuchařka nabízí velký výběr receptů z celého světa – vedle polévek a lehkých pokrmů obsahuje také masité a zeleninové hlavní pokrmy, těstoviny s rybami a plody moře, a dokonce dezerty...


Vaříme ve woku - Maso, Svojtka&Co., 2009
Vaříme ve woku - Maso

Pro milovníky masa a drůbeže je pánev wok nepostradatelná. Pro úpravu masa sotva najdeme zdravější postup. Vaření na pánvi je rychlé a šetrné, protože smažíme při vysoké teplotě a na velmi malém množství tuku...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    80 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Grilujeme s přáteli - Mette Ankarloo, Rebo, 2017
Grilujeme s přáteli

Krása grilování spočívá v jeho jednoduchosti a nekomplikovanosti, dobrém jídle a příjemné společnosti. Grilování znamená mnohem víc než položit kus masa na rošt a otevřít konzervu s omáčkou. V této knize je kladen důraz...


Rychlé večeře: Těstoviny - Kate McMillan, Edice knihy Omega, 2017
Rychlé večeře: Těstoviny

Těstoviny jsou ideální surovinou pro rychlé a chutné večer během pracovního týdne, ale i pro sváteční víkendy. Tato kniha nejenže nabízí celou řadu omáček - od pesta Bolognese po Alfredo, ale naleznete zde také jednoduché instrukce a postup výroby...


Barbecue, Rebo, 2008
Barbecue

Tato kniha přináší širokou škálu receptů, díky nimž snadno připravíte nejrůznější barbecue, která budou zároveň potěšením pro vaše oči i chuťové pohárky. Vyzkoušejte tyto recepty, obohatí vaši kuchařskou knihovničku a ozvláštní kuchyni...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    45 Kč
    Skladem
  • Knihakroužková vazba
    Vyprodané

Zvěřinová kuchařka - Christa Muhle-Witt, Víkend, 2017
Zvěřinová kuchařka

Tato velká kniha receptů ze zvěřiny přináší změnu do kuchyně. Předkládá vám osvědčené i úplně nové recepty z celkem 15 druhů užitkové, volně žijící zvěře. Návody, popsané krok za krokem, usnadní práci a zaručí, že se...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    389 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jak nakupovat a zpracovávat maso, BURDA Media 2000, 2015
Jak nakupovat a zpracovávat maso

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů...

  • Knihapevná vazba
    290 Kč
    Do 2 – 3 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nemůžu se vrátit do včerejška, protože jsem tehdy byl jiný člověk.“

Alenka v říši divů - Lewis Carroll, Manuela Adreani, Giada Francia, 2014
Alenka v říši divů
Lewis Carroll, Manuela Adreani, Giada Francia