Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Murtagh (česky) - Christopher Paolini, Nakladatelství Fragment, 2024

Kuchařky podle úpravy od nakladatelství Ottovo nakladatelství

Použité filtry
Zrušit filtry
Saláty - Blanka Poláčková, Ottovo nakladatelství, 2017
Saláty

Saláty jako svačinu, samostatný chod, součást studeného občerstvení či přílohu k pečeným nebo grilovaným pokrmům lze díky dostupným surovinám a bohatému výběru přísad nyní připravovat po celý rok. Nová kuchařka nabízí dvě

  • 149 Kč
    Skladem 1 ks

Grilujeme, rožníme po celý rok - Blanka Poláčková, Ottovo nakladatelství, 2016
Grilujeme, rožníme po celý rok

Dvě stovky receptů na grilované pokrmy z masa, drůbeže, ryb a plodů moře, ze zeleniny či ovoce doplňují návody na grilovací marinády, omáčky a dipy spolu s několika desítkami rad a tipů pro úspěšné grilování...

  • Přečtenávýborný stav
    79 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks

Pomazánky, svačinky, chuťovky - Blanka Poláčková, Jiří Poláček, Ottovo nakladatelství, 2015
Pomazánky, svačinky, chuťovky

Dvě stovky receptů na pomazánky, svačinky, chuťovky, sendviče, poháry, saláty a jiné lahůdky a občerstvení pro nejrůznější příležitosti najdete na stránkách nové kuchařské knihy Ottova nakladatelství. Vyzkoušené postupy a...

  • Knihapevná vazba
    149 Kč
    Do 2 – 4 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    66 Kč
    Skladem

Pomazánky - Jaroslav Vašák, Ottovo nakladatelství, 2013
Pomazánky

Nová ze série Ottových kuchařek přináší na 400 vyzkoušených receptů na chutné pomazánky pro každou příležitost. Bohatý fotografický doprovod vám usnadní jejich přípravu a obohatí možnosti úprav před podáváním na stůl.

Sladká jídla, Ottovo nakladatelství, 2020
Sladká jídla

Další originální kuchařka Ottova nakladatelství vám přináší bohatou nabídku receptů na sladká hlavní jídla. Tvůrci knihy čerpali hlavně z tradiční české a středoevropské kuchyně, jejíž pokrmy připravovaly celé generace...

  • Knihapevná vazba
    119 Kč
    Skladem 1 ks

Ottova velká hrníčková kuchařka - Jaroslav Vašák, Ottovo nakladatelství, 2006
Ottova velká hrníčková kuchařka

V této kuchařce nebudeme vážit, ale odměřovat obsah s pomocí hrnku, ale také s použitím polévkové lžíce, kávové lžičky nebo hrsti.


Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě - Eric Treuillé, Birgit Erath, Ottovo nakladatelství, 2007
Všechno o grilování v kuchyni i v přírodě

Lidé na celém světě připravují pokrmy nad otevřeným ohněm. Dříve to byl základní způsob přípravy jídla, který ve zkoušce časem obstál, v současnosti jde o oblíbený způsob trávení volného času...


Grilování, Ottovo nakladatelství, 2009
Grilování

Ottova kuchařka Grilování vám řekne vše co potřebujete vědět o přípravě pohoštění na grilu pro rodinu i hosty.


Pečieme na Vianoce - Hana Sedláčková, Ottovo nakladatelství, 2004
Pečieme na Vianoce 
SK

V knihe nájdete nie iba recepty vychýrené v 20. storočí, ale aj staré, overené časom, podľa ktorých piekla naša stará mama i jej mama, recepty, ktoré využívali krajové zvláštnosti, zvyky...


Varíme ve woku, Ottovo nakladatelství, 2009
Varíme ve woku 
SK

Viete, že v panvici wok môžete nielen smažiť, ale aj variť, dusiť a opekať?...

Dobroty z čokolády - Joanna Farrow, Ottovo nakladatelství, 2009
Dobroty z čokolády 
SK

Kniha o všestrannom použití čokolády v kuchyni...


Wok - Elisabeth Döpp, Christian Willrich, Jörn Rebbe, Ottovo nakladatelství, 2003
Wok 
SK

Stručne všetko o technológií, príprave pokrmov, chutné a takmer bez tuku, európske a ázijské i vegetariánske kuchyne, tipy a triky...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.“

Hlava XXII - Joseph Heller, 2016
Hlava XXII
Joseph Heller