Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024

Šedá kuchařky podle potravin

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry

Velká kniha o kávě - Petra Davies Veselá, Smart Press, 2018
Velká kniha o kávě

Petra Davies Veselá je mistryní ČR v přípravě kávy, podílí se na mezinárodních soutěžích a vede baristické kurzy. Její první Kniha o kávě je v oboru zásadním titulem, kterého se prodalo přes 29 000 ks. rozšířila a aktualizovala svou první...

  • Knihapevná vazba
    587 Kč
    Skladem 1 ks

Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy - Norman W. Walker, Eugenika, 2008
Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy

V této praktické knize jsou popsány účinky a důležité látky čerstvých ovocných i zeleninových šťáv. Hlavní část publikace tvoří popis šťáv z jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, jejich kombinace pro léčbu různých neduhů a nemocí a také tabulky s poměry...

  • Knihabrožovaná vazba
    260 Kč
    Skladem 1 ks

Světová kuchyně plná bylin a koření - Kateřina Winterová, Edice ČT, 2019
Světová kuchyně plná bylin a koření

Byliny, zdraví a inspirace, to je motto pořadu Herbář od počátku. A co dál? Co třeba koření? Exotické, léčivé a plné chutí! Koření, to je světová kuchyně a herbář v jednom...

  • Knihapevná vazba
    226 Kč
    Skladem 1 ks
Pivařka na druhou - Petr Novotný a kolektív, Jota, 2019
Pivařka na druhou

Vše o domácím vaření piva -historie, teorie, rady, návody, recepty. Zcela unikátní domovarnický projekt pokračuje! V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část...

  • Knihapevná vazba
    627 Kč
    Skladem 3 ks

Vášeň pro grilování - Angelo Menta, Slovart CZ, 2017
Vášeň pro grilování

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí...

  • Knihapevná vazba
    343 Kč
    Skladem 1 ks

Paměti sládka - Rudolf Tille, František Barac, Pointa, 2020
Paměti sládka

Sbírka autentických záznamů z deníku houževnatého světoběžníka, zaníceného sokola a především uznávaného pivovarnického odborníka Rudolfa Tilleho (1892–1998). Člověka, který se v životě nebál riskovat, který vždy neochvějně důvěřoval vlastním...

  • Knihabrožovaná vazba
    226 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    249 Kč
    Ihned ke stažení

Domácí zabijačka - Josef Půhoný, Brázda, 2016
Domácí zabijačka

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality...

  • Knihapevná vazba
    180 Kč
    Skladem 5 ks

Nová encyklopedie českého a moravského vína 1 - Vilém Kraus, Zuzana Foffová, Bohumil Vurm, Ries and Ries, 2005
Nová encyklopedie českého a moravského vína 1

Na více než 300 stranách přináší výpravná publikace milovníkům vína nejnovější poznatky doplněné více než 1000 fotografií i kresbami...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    299 Kč
    Do 5 – 8 dnů

Burgery - Sarah Schocke, Alexander Dölle, Vašut, 2015
Burgery

Šťavnatý, kořeněný, bohatě obložený a tak velký, že ho v jedné ruce neudržíte: Takový má být pravý burger! Protože v této podobě chutná stejně jako v americkém bistru. Přesně takové recepty a spoustu dalších variací najdete v naší knize...

  • Knihabrožovaná vazba
    170 Kč
    Do 7 – 12 dnů
Drůbež - kuchařka z edice Apetit (11), BURDA Media 2000, 2013
Drůbež - kuchařka z edice Apetit (11)

Jedenáctá kuchařka z Edice Apetit Drůbež právě vychází! Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol – Polévky, Pro každý den, Kuře v hlavní roli, Kachna, krůta & spol., S vůní dálek, Chuťovky & saláty, Nádivky & Přílohy a Servis. Mezi 110...

  • Knihapevná vazba
    315 Kč
    Do 2 – 5 dnů

Domácí jogurt, tvaroh a sýr - Cosima Bellersen Quirini, Vašut, 2021
Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí...

  • Knihabrožovaná vazba
    218 Kč
    Do 7 – 12 dnů

Zelený čaj - uzdravující požitek - Walter Lübeck, Fontána, 2007
Zelený čaj - uzdravující požitek

Již buddhističtí a taoističtí mniši ve staré Číně jej pili každodenně a dnes jej znovu objevili nesčetní labužníci, kteří si cení svého zdraví. Užívají jej jako blahodarní lék pro tělo, ducha i duši...

  • Knihapevná vazba
    170 Kč
    Do 5 – 8 dnů

Příprava kvasu na výrobu slivovice - Jan Jílek, Fontána, 1999
Příprava kvasu na výrobu slivovice

Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce. Nabízí všechny potřebné informace a postupy od úpravy ovocných....

  • Knihapevná vazba
    275 Kč
    Do 5 – 8 dnů

Síla léčivých polévek - 80 receptů na polévky - Vladislava Mlada Jirásková, Eminent, 2017
Síla léčivých polévek - 80 receptů na polévky

Jsou výživné, dají se zařadit do jídelníčku při redukci váhy, rychle je připravíte, jsou levné a přirozeně léčí. Kniha má svou duši, ze které se linou vůně a dobré recepty na 80 léčivých polévek, které do vás doslova...

  • Knihapevná vazba
    284 Kč
    Do 5 – 8 dnů

Maso - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Prakul Production, 2019
Maso - Jednoduše & dokonale

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů...

  • Knihapevná vazba
    341 Kč
    Skladem 3 ks

Víno na talíři - Andrea Hubáčková, TeMi, 2009
Víno na talíři

Přijde-li řeč na víno, myslí se většinou nápoj. Jako nápoj je známo již od doby kamenné a za antiky se pilo přímo masově. Jeho obliba přetrvala dodnes a neoslabilo ji ani pivo...

  • Knihapevná vazba
    28 Kč
    Do 2 – 5 dnů

Houby - Ladislav Hagara, Aventinum, 2005
Houby

Tato kniha je nejobsáhlejší, jaká kdy o houbách u nás vyšla. Najdete v ní 1104 druhů a odrůd makroskopických hub na barevných fotografiích. Jedlost, nejedlost či jedovatost jsou znázorněny piktogramy a doba růstu římskými číslicemi...

  • Knihapevná vazba
    538 Kč
    Skladem 1 ks

Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení

Vinografie - Fanny Darrieussecqová, Mélody Denturcková, Grada, 2018
Vinografie

Přehledná kniha Vás pomocí barevných infografik a ilustrací provede světem vína. Kromě stručné historie vína zjistíte, jak se víno vyrábí, jak si víno správně vybrat a jak ho pít. Nevíte, jak rozpoznat jednotlivé druhy a jak...

  • Knihašitá vazba
    299 Kč
    Skladem 2 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vůbec mluvili jen málo, ale trávili čas spolu, každý ponořený do svého vlastního víru, a drželi jeden druhého, pevně a bezpečně, a moc slov k tomu nepotřebovali. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano