Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Vegetables - Ferrandi Paris, Flammarion, 2020

664 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Vegetables

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

FERRANDI Paris, the French School of Culinary Arts-dubbed the "Harvard of gastronomy" by Le Monde newspaper—provides the ultimate reference on cooking with vegetables... Číst víc

Nakladatel
Flammarion, 2020
Počet stran
304

FERRANDI Paris, the French School of Culinary Arts-dubbed the "Harvard of gastronomy" by Le Monde newspaper—provides the ultimate reference on cooking with vegetables... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

664 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024
Vegetables - Ferrandi Paris, Flammarion, 2020
664 Kč

Více o knize

FERRANDI Paris, the French School of Culinary Arts-dubbed the "Harvard of gastronomy" by Le Monde newspaper—provides the ultimate reference on cooking with vegetables. Infusing mealtimes with delicious vegetarian and flexitarian options has never been more important. Drawing on the expertise of the world-renowned professional culinary school FERRANDI Paris, this book offers a complete course on vegetables, with fifty step-by-step techniques for preparing, chopping, and cooking vegetables for optimal flavor, and more than seventy recipes.

Following advice on how to equip your kitchen, the essential techniques cover everything from grating, seeding, and pureeing to poaching, blanching, and roasting more than eighty different vegetables varieties. The recipes—from smoothies, soups, and souffl s to curries, risottos, and tarts—lead aspiring chefs through every step, from basic tips to Michelin-level creations.

Written by the school's experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this fully illustrated book explains, step by step in text and images, the fundamental techniques and recipes that form the building blocks of the illustrious French cooking tradition. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time. Whether you are an amateur home chef or an experienced professional, this extensive reference provides everything you need to master the world-class culinary school's recipes that bring plant-based abundance to your table.
Číst víc
Počet stran
304
Vazba
pevná vazba
Rozměr
217×291 mm
Hmotnost
1696 g
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
777607
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Flammarion
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Stačí dobré srdce, a budeš krásný, kdybys měl tvář třeba jako uhel černou. Zlé srdce zohyzdí sebekrásnější obličej ještě víc, než kdyby byl od přírody nehezký.“

Na Větrné hůrce - Emily Brontë, 2018
Na Větrné hůrce
Emily Brontë