Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Flavors from the French Mediterranean - Gérald Passedat, Flammarion, 2016

811 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Flavors from the French Mediterranean - Gérald Passedat, Flammarion, 2016
Flavors from the French Mediterranean - Gérald Passedat, Flammarion, 2016

Flavors from the French Mediterranean

A Michelin three-star French chef divulges how to make eighty classic Mediterranean recipes at home. Overlooking the sparkling Mediterranean Sea, chef Gérald Passédat draws... Číst víc

Nakladatel
Flammarion, 2016
Počet stran
176

A Michelin three-star French chef divulges how to make eighty classic Mediterranean recipes at home. Overlooking the sparkling Mediterranean Sea, chef Gérald Passédat draws inspiration from the abundance of local seafood, sun-ripened vegetables, ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024

Více o knize

A Michelin three-star French chef divulges how to make eighty classic Mediterranean recipes at home. Overlooking the sparkling Mediterranean Sea, chef Gérald Passédat draws inspiration from the abundance of local seafood, sun-ripened vegetables, fragrant herbs, and sumptuous wines. Photographs of his beautifully prepared recipes are complemented by the spectacular land- and seascapes of the south of France—rolling vineyards, olive groves, shady terraces, bustling summer markets, and medieval towns aglow in the warm golden light of afternoon sun.The Mediterranean diet is the world’s healthiest delicious cuisine, and chef Passédat shares eighty of his classic, generous, and easy-to-prepare recipes that celebrate fresh produce and an overall healthy lifestyle. Appetizers include Provençal-style stuffed vegetables, homemade tabbouleh, pizzas and pissaladières, squid marinades, and delicious fresh salads. Main courses range from gnocchi, herbed meatballs, roasted duck, and spelt risotto to the region’s famous bouillabaisse fish stew. Desserts include fruit and verbena soup, roasted figs, or a bright lemon tart. Chef Passédat earned the famed Michelin guide’s highest honor, a three-star rating, in 2008—one of only twenty-seven chefs in France and 117 in the world to enjoy such a distinction. Here, he divulges his tips and tricks garnered over nearly four decades in the kitchen along with suggested wine pairings for each dish.
Číst víc
Počet stran
176
Vazba
pevná vazba
Rozměr
195×245 mm
Hmotnost
856 g
ISBN
9782080202512
Rok vydání
2016
Naše katalogové číslo
237922
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Flammarion
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
John Milton