To najlepšie z hydiny
Přečtená
400 tradičných a moderných receptov
- Nakladatel
- Ottovo nakladateľstvo, 2016
- Počet stran
- 192
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov Číst víc
- Pevná vazba
- Výborný stav
- Slovenština
65 Kč
- Osobní odběr 06. 6.
- Na vaší adrese 06. 6.
Osobní odběr
Doručení na adresu
Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!
Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.
Vyzkoušet KnihovrátekProč nakupovat na Martinus.cz?
- Doprava zdarma od 999 Kč
- Více než 5 000 výdejních míst
- Záložky ke každému nákupu