S pevnou vazbou kuchařky podle potravin od nakladatelství Ottovo nakladatelství
Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub...
Polévky jako vynikající občerstvení, posilující osvěžení, dětské či dietní jídlo i jako hlavní pokrm nebo vedlejší chod oběda či večeře. Nová přehledná, bohatě ilustrovaná kuchařská kniha nabízí více než dvě stovky receptů na ověřené a oblíbené polévky..
-
Knihapevná vazba178 KčDo 4 – 7 dnů
240 nejlepších českých receptů. Pro kojence, malé děti i jejich maminky. Kniha zkušené nutriční specialistky je určena maminkám nejmenších dětí, kojenců, batolat i předškoláků, a také ženám, které...
-
Knihapevná vazba66 KčDo 4 – 7 dnů
Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky...
-
Knihapevná vazba142 KčDo 4 – 7 dnů
Chcete-li rozumět vínu, přečtěte si tuto knihu. Dozvíte se v ní, jak se víno vyrábí a jak je správně pít, ujasníte si pravidla ošetřování, skladování a podávání vína. Svůj obzor si rozšíříte o nejznámější vinařské oblasti pěti kontinentů, hlavní pěst...
Príbeh šampanského od jeho pôvodu cez výrobu, oblasť pestovania, postavenie vo svete až po rady, ako tento šumivý nápoj vychutnávať...
Tom Forrest sa narodil v Škótskom Edinburghu. O víno sa začal vážne zaujímať v roku 1976 na škole verejného stravovania, v roku 1982 začal tento predmet vyučovať. Ak chcete rozumieť vímu, prečítajte si túto knihu...
- Ladislav Hagara
- kolektiv
Téměř 300 druhů jedlých hub, které během celého roku najdete v našich lesích. Podrobný popis každé houby s detailní fotografií. Informace o chuťových vlastnostech. Přehledné piktogramy doporučují využití v kuchyni...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
V kuchyních celého světa naleznete mleté maso jako součást velmi oblíbených pokrmů, a to upravené do nejrůznějších tvarů, nastavované zeleninou, kořeněné i podávané s omáčkami. Oblíbenost mletého masa má na svědomí skutečnost...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Miroslav Smotlacha
- kolektiv
Atlas, který představuje nepostradatelného průvodce každého houbaře a kuchaře, obsahuje podrobný popis jednotlivých druhů hub, jejich výskyt, dobu růstu a charakteristické rysy na barevných fotografiích...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Pretože dnes aj ten najmenší obchodík ponúka rôznorodý sortiment vína, je dobré vyznať sa vo vínnych etiketách. A z tohto dôvodu vznikla táto kniha...
-
Knihapevná vazba90 KčDo 4 – 7 dnů
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle