Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Host - B.A. Paris, Motto, 2024

Na téma maso knihy

Zúžiť výberu

Použité filtry
Zrušit filtry
Cháluj líp! - Těhotnej kuchař, TK Books, 2022
Cháluj líp!

Těhotnej kuchař vydává svou první kuchařku! A je jiná, než jste zvyklí. Obsahuje 77 receptů včetně seznamu ingrediencí a postupu přípravy...

  • Knihaflexi vazba
    430 Kč
    Skladem > 5 ks

Sold Out - Zuzana Zuzáková, Peter Szamuhel, Bucheck, 2023
Sold Out 
SK

Kuchárska kniha Sold Out vznikala na ulici. Je plná pouličného jedla, rapu, streetwearu a farieb, pracuje s mäsom aj zeleninou...

  • Knihapevná vazba
    899 Kč
    Skladem > 5 ks

Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa, Reader´s Digest Výběr, 2012
Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa

Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutk...


Zvěřina - Jak na to - Matthias F. Mangold, Vašut, 2022
Zvěřina - Jak na to

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Skladem 1 ks
Jamie Oliver's Christmas Cookbook - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2016
Jamie Oliver's Christmas Cookbook 
EN

Jamie Oliver's Christmas Cookbook is packed with all the classics you need for the big day and beyond, as well as loads of delicious recipes for edible gifts, party food and new ways to love those leftovers...

  • Knihapevná vazba
    683 Kč
    Do 24 – 29 dnů

Crafted Meat - Hendrik Haase, Sven Ehmann, Gestalten Verlag, 2015
Crafted Meat 
EN

Meat is back -in many forms. Whether as salami, air-dried ham, bratwurst, blood sausage, pâté, or pulled pork, meat is truly experiencing a renaissance.

  • Knihapevná vazba
    1 189 Kč
    Skladem 1 ks

100 Recipes, Random House, 2015
100 Recipes 
EN

We have countless recipes at our disposal today but what are the real keepers, the ones that don’t just feed us when we’re hungry or impress our friends on Saturday night, but inspire us to get into the kitchen? ...

  • Knihapevná vazba
    936 Kč
    Více než 30 dní
  • Přečtenávýborný stav
    542 Kč
    Skladem


Franklin Barbecue - Aaron Franklin, Jordan Mackay, Ten speed, 2015
Franklin Barbecue 
EN

A New York Times best selling complete meat- and brisket-cooking education from the country's most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue...

  • Knihapevná vazba
    573 Kč
    Do 14 – 15 dnů

The Big Fat Duck Cookbook - Heston Blumenthal, Bloomsbury, 2008
The Big Fat Duck Cookbook 
EN

In this enormous, beautiful book, we hear the full story of the meteoric rise of Heston Blumenthal and The Fat Duck, birthplace of snail porridge and bacon-and-egg ice cream, and encounter the passion, perfection and weird science...

  • Knihapevná vazba
    6 199 Kč
    Skladem 1 ks
Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019
Paté, Confit, Rillette 
EN

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie...

  • Knihapevná vazba
    943 Kč
    Skladem 1 ks

The Meat Paradox - Rob Percival, Little, Brown, 2022
The Meat Paradox 
EN

Our future diet will be shaped by diverse forces. It will be shaped by novel technologies and the logic of globalisation, by geopolitical tensions and the evolution of cultural preferences, by shocks to the status quo...

  • Knihabrožovaná vazba
    352 Kč
    Do 14 – 15 dnů

Francouzská venkovská kuchyně - Mimi Thorisson, Edice knihy Omega, 2017
Francouzská venkovská kuchyně

Poutavá cesta do ráje vína na francouzský venkov – s jednoduchých a lahodných receptů, doplněných 150 fotografiemi a příběhy inspirovanými životem obyčejných Francouzů...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Tender is the Flesh - Agustina Bazterrica, Pushkin Press, 2020
Tender is the Flesh 
EN

It all happened so quickly. First, animals became infected with the virus and their meat became poisonous...

  • Knihabrožovaná vazba
    289 Kč
    Skladem > 5 ks

Meatballs - Valéry Drouet, Ullmann, 2016
Meatballs 
EN

Whether as a party snack or a light meal, meatballs and skewers are always well-received! However, this book is not only dedicated to the meat lovers among us, as it offers many simple and innovative vegetarian dishes, seafood recipes and sweet treats...

  • Knihapevná vazba
    411 Kč
    Do 8 – 10 dnů

Dobroty od babičky, Foni book, 2024
Dobroty od babičky 
SK

V knihe predstavujeme nielen pekné obrázky receptov, ale aj kroky, ktoré môžu poslúžiť ako pomôcka pri ich zhotovení. Preto aj...

  • 190 Kč
    Do 3 – 5 dnů

New York Times Cooking - Sam Sifton, Ebury, 2021
New York Times Cooking 
EN

You Don't Need a Recipe. Really, You Don't. Sam Sifton, founding editor of New York Times Cooking, makes cooking easy with this handy book of delicious dishes...

  • Knihaflexi vazba
    633 Kč
    Skladem 1 ks

The Meat Cookbook - Nichola Fletcher, Dorling Kindersley, 2021
The Meat Cookbook 
EN

From discovering why cuts matter to learning how to recognise top-quality meat, this is your one-stop, practical guide. It contains everything you've ever wanted to know about meat...

  • Knihapevná vazba
    619 Kč
    Více než 30 dní

Tom Kitchin's Meat and Game - Tom Kitchin, Bloomsbury, 2017
Tom Kitchin's Meat and Game 
EN

Tom Kitchin's Meat & Game showcases the brilliant talents of one of the UK and Scotland's favourite chefs. Tom's passion for game, and his ability to transform that passion into irresistible ways to enjoy it at home, ...

  • Knihapevná vazba
    725 Kč
    Více než 30 dní

What's the Matter with Meat? - Katy Keiffer, Reaktion Books, 2017
What's the Matter with Meat? 
EN

What's the Matter with Meat? draws back the curtain that obscures the true costs of indus-trialized meat production. The book exposes how the industry is expanding worldwide ata rapid pace, with just a few large companies monopolizing the majority of the

  • Knihabrožovaná vazba
    400 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Správné chápání nějaké věci a nepochopení téže věci se vzájemně zcela nevylučují.“

Proces - Franz Kafka, 2022
Proces
Franz Kafka