Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Dilema všežravce - Michael Pollan, Argo, 2013
Dilema všežravce

Autor se ve své mimořádně čtivé práci zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Krom alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    493 Kč
    Do 2 – 5 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    219 Kč
    Skladem

Nové stolničení v kostce - Zdeňka Hrbková, Ratio, 2018
Nové stolničení v kostce

Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.

  • Knihabrožovaná vazba
    289 Kč
    Do 11 – 13 dnů

Vše o čaji pro čajomily - Karel Valter, Granit, 2016
Vše o čaji pro čajomily

Tato kniha vyšla od roku 2000 již v sedmi vydáních. Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci vybrat dobrý čaj z nepřeberného množství nabídky na trhu, dobře jej uchovávat, připravit a konečně i s potěšením vypít...

  • Knihapevná vazba
    267 Kč
    Do 6 – 11 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    158 Kč
    Skladem

První republika u stolu - Jaroslav Vašák, CPRESS, 2017
První republika u stolu

První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je ve chvíli vrcholného...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení
Restaurace a hos - Reinhold Metz, Hermann Grüner, Thomas Kessler, Europa Sobotáles, 2008
Restaurace a hos

Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti...

  • Knihapevná vazba
    957 Kč
    Skladem 1 ks

Doudlebsko v kuchyni a u stolu - Jan Šimánek, Pavel Ševčík - VEDUTA, 2021
Doudlebsko v kuchyni a u stolu

Kniha pojednává o lidové stravě v národopisném regionu Doudlebska, který se rozkládá mezi Českými Budějovicemi, Českým Krumlovem, Kaplicí a Trhovými Sviny. Autor při jejím psaní vycházel z vyprávění pamětníků, odborné literatury, kronik a...

  • Knihapevná vazba
    287 Kč
    Do 6 – 11 dnů

Stolničení - Gustav Salač, Fortuna, 2006
Stolničení

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti...

  • Knihapevná vazba
    407 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    221 Kč
    Skladem

Dekorace stolů - Karl-Michael Haake, Profi Press, 2016
Dekorace stolů

Dekorování stolu již není pouze synonymem kytice ve váze. Kniha obsahuje potřebné informace, možnosti tvorby a techniky pro vytvoření dokonalé dekorace...

  • Knihabrožovaná vazba
    680 Kč
    Do 8 – 13 dnů

Moderní řízení hotelového provozu

Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996, zachycuje ohromný rozvoj, jímž hotelnictví v České republice prošlo, a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena...

  • 252 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Etiketa stolování - Ladislav Špaček, Universum, 2021
Etiketa stolování

Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témata, která se týkají každého z nás. Seznamuje čtenáře s chováním u stolu...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem > 5 ks
Stolování pro každého - Jan Honza Lušovský, MAC, 2006
Stolování pro každého

Publikace Jana Honzy Lušovského Stolování pro každého by měla sloužit jako příjemná pomůcka pro každého, kdo chce, cítí nebo má potřebu připravovat sám jakýkoliv druh pohoštění pro své přátele, hosty, případně obchodní partnery ...

  • Knihapevná vazba
    189 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    88 Kč
    Skladem

Jidlo a promena - Eve Jackson, Nakladatelství Tomáše Janečka, 2004
Jidlo a promena

Vnější svět nás ovlivňuje prostřednictvím toho, co jíme. V současné západní společnosti je jídlo kupodivu stále velkým problémem. Hovoří-li duše o jídle, nemůžeme to brát doslova. V případě jednotlivých potravin musíme vždy brát v úvahu individuální i...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    152 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    202 Kč
    Do 6 – 11 dnů
  • AudioknihaMP3 ke stažení
    298 Kč
    Ihned ke stažení
Další formáty

Barový provoz v kostce - Jiří Černý, Ratio
Barový provoz v kostce

Podrobně o práci barmana, používaném "nádobíčku", recepturách a jednotlivých druzích nápojů a surovin...

  • Knihabrožovaná vazba
    154 Kč
    Do 11 – 13 dnů

Jak se chovat ve společnosti : základy společenského chování a stolování - Ivo Sedláček, , 2001
Jak se chovat ve společnosti : základy společenského chování a stolování

Terminologický slovník


Jak blafovat o etiketě - William Hanson, Edice knihy Omega, 2017
Jak blafovat o etiketě

Lákají vás honosné večírky? Účastnili byste se rádi společenských akcí? Chcete mít perfektní svatbu, nebo pohřeb? Nic není nemožné, jen se musíte naučit blafovat o etiketě, což vám vydláždí cestu do vyšší společenské...


Malá kniha etikety u stolu - Ladislav Špaček, Mladá fronta, 2010
Malá kniha etikety u stolu

Ladislav Špaček je největší kapacitou v oboru. Po úspěšném přijetí Velké knihy etikety dopracoval nyní autor materiál, který specificky pokrývá potřeby jednotlivých cílových skupin...


Dobrá sezóna v kuchyni - Michaela Riedlová, Denisa Sýkorová, CPRESS, 2016
Dobrá sezóna v kuchyni

Udělejte ze své kuchyně místo, kde budete svůj volný čas trávit s radostí! Autorky blogu Dobrá sezóna ukazují, jak spojit tradice s moderními postupy a vytvořit krásné i užitečné věci. Kniha je rozdělená do tří tematických oddílů: Květinové dekorace...

Další formáty

Co by měl vědět správný kuchař - James Peterson, Ikar CZ, 2013
Co by měl vědět správný kuchař

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů,...


Slavnostní příležitosti - Kolektív autorov, Anagram, 2003
Slavnostní příležitosti
  • Autorský kolektiv

Čakáte hostí a neviete ako máte ozdobiť stôl? V našej knižke nájdete skvelé nápady pre všetky slávnostné príležitosti. Plánujete rodinnú oslavu - svadbu, krstiny, narodeniny alebo birmovku?

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    80 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jak jíst humra a další záhady správného stolování - Ashley Blom, Esence, 2017
Jak jíst humra a další záhady správného stolování

Někdy jdete na večeři, která se vyvíjí naprosto skvěle... než přinesou na stůl například artyčoky. Příjemný zážitek z jídla se tak dokáže v mžiku proměnit v naprosté faux-pas. Tato kniha vám ukáže, jak podobným nepříjemnostem...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
John Milton