Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Tři Sekery - Kateřina Surmanová, Kalibr, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Šumavská houbička v kuchyni - Lucie Drozdová, Milahelp, 2023
Šumavská houbička v kuchyni

Houbová kuchařka, která je svým konceptem naprosto ojedinělá! Její stránky vás provedou známými i méně známými druhy hub a ukáží vám, že se dá houbařit a vařit z čerstvých hub po celý rok. Kniha je rozdělena na 4 roční období a obsahuje 107 receptů z...

  • Knihabrožovaná vazba
    788 Kč
    Skladem 5 ks

Heřmanova kuchařka - Heřman Gazda, CPRESS, 2024
Heřmanova kuchařka

Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda, šťastny jak lazeňska veverka, že jsem mohl vydat svoju prvni knižku v životě. V ni ti nabizim ty nejlepši recepisy, ktere možeš mit v knihovničce a potom na svem stole...

  • Knihapevná vazba
    297 Kč
    Skladem > 5 ks
  • 279 Kč
    Ihned ke stažení

Super jednoduše - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2020
Super jednoduše

Pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a na stole super jídlo. O nic jiného v této kuchařce nejde. Žádná nukleární věda a žádné složitosti. Připravit si něco k jídlu díky této kuchařce zvládne kdokoliv a jídla...

  • Knihapevná vazba
    369 Kč
    Skladem 4 ks

Bezlepková kuchařka, BURDA Media 2000, 2022
Bezlepková kuchařka

Nová kuchařka z edice Apetit nese příznačný název Bezlepková. Obsahuje totiž více než 100 ověřených receptů plných chuti ovšem prostých lepku. Musíte se z nějakého důvodu vyhýbat lepku, a najednou nevíte...

  • Knihapevná vazba
    306 Kč
    Skladem 1 ks
Na grilu - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2021
Na grilu

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem > 5 ks

Evoluce českého jídla - Christian Szabo, Argo, 2024
Novinka
Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak...

  • Knihapevná vazba
    325 Kč
    Do 26 dnů

BBQ Kuchařka, MLD Publishing s.r.o., 2014
BBQ Kuchařka

Tato BBQ kuchařka z produkce Jamie Oliver`s Food Tube je dílem amerického DJ a skvělého BBQ kuchaře, který žije a dýchá jak vařením, tak bavením lidí. Nejraději griluje na dřevě a dřevěném uhlí, na kterých připravuje vše od velkých kusů masa s dlouhou...

  • Knihabrožovaná vazba
    200 Kč
    Do 5 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    214 Kč
    Skladem

Jíme zdravě, Jíme zdravě, 2021
Jíme zdravě

96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů...

  • Knihabrožovaná vazba
    164 Kč
    Do 5 dnů

Grilování - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2015
Grilování

V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit - je tu zkrátka 100 + 40 důvodů...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Do 5 dnů

Vášeň pro grilování - Angelo Menta, Slovart CZ, 2017
Vášeň pro grilování

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí...

  • Knihapevná vazba
    343 Kč
    Skladem 1 ks
Bifteky, řízky a další výborná masíčka - Alena Doležalová, Dona, 2017
Bifteky, řízky a další výborná masíčka

Jak správně připravit bifteky, jak můžeme udělat řízek pokaždé jinak, recepty na plátky masa v různých obalech s různými náplněmi, do jakých marinád naložit minutkové plátky masa, to vše obsahuje kuchařka na rychle a chutně...

  • Knihabrožovaná vazba
    119 Kč
    Skladem 1 ks

Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    338 Kč
    Skladem 2 ks

Domácí uzeniny - Cosima Bellersen Quirini, Grada, 2013
Domácí uzeniny

Ode dneška si můžete připravovat pochoutky z masa doma! Budete rozhodovat o tom, co do nich dáte, a jak budou chutnat. Je to prosté, autorka, Cosima Bellersen Quirini vám ukáže cestu, jakou byste se měli ubírat, abyste dosáhli vysněného cíle...


Domácí zabijačka - Josef Půhoný, Brázda, 2016
Domácí zabijačka

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality...

  • Knihapevná vazba
    197 Kč
    Skladem 5 ks

Udíme, vaříme a konzervujeme - Alena Doležalová, Dona, 2016
Udíme, vaříme a konzervujeme

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších...

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Skladem 1 ks

Uzení - Jeremy Schmid, Grada, 2018
Uzení

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit...

  • Knihašitá vazba
    286 Kč
    Skladem 1 ks

Oheň a dým - Hugo Hromas, Esence, 2020
Oheň a dým

Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami. Ve své první autorské kuchařce Oheň a dým seznámí čtenáře s taji kolem zakládání ohně, s jednotlivými technikami...

  • Knihapevná vazba
    439 Kč
    Skladem 2 ks

Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2021
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale

Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů...

  • Knihapevná vazba
    291 Kč
    Do 5 dnů

Mleté maso, BURDA Media 2000, 2023
Mleté maso

Kuchařka Mleté maso První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin... Do kuchařky jsme sepsali více než 100 receptů, mezi n

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Skladem 3 ks

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm, Grada, 2012
Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...

  • Knihabrožovaná vazba
    208 Kč
    Skladem 3 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Když člověk ponižuje, pak jen proto, že je sám nízký.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry