Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Druh potravin
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Udíme, vaříme a konzervujeme - Alena Doležalová, Dona, 2016
Udíme, vaříme a konzervujeme

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších...

  • Knihabrožovaná vazba
    214 Kč
    Skladem 1 ks

Domácí zabijačka - Josef Půhoný, Brázda, 2016
Domácí zabijačka

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality...

  • Knihapevná vazba
    180 Kč
    Skladem 5 ks

Uzení - Jeremy Schmid, Grada, 2018
Uzení

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit...

  • Knihašitá vazba
    293 Kč
    Skladem 1 ks

Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2021
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale

Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů...

  • Knihapevná vazba
    305 Kč
    Do 5 – 7 dnů
BBQ Kuchařka, MLD Publishing s.r.o., 2014
BBQ Kuchařka

Tato BBQ kuchařka z produkce Jamie Oliver`s Food Tube je dílem amerického DJ a skvělého BBQ kuchaře, který žije a dýchá jak vařením, tak bavením lidí. Nejraději griluje na dřevě a dřevěném uhlí, na kterých připravuje vše od velkých kusů masa s dlouhou...

  • Knihabrožovaná vazba
    261 Kč
    Do 5 – 7 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    101 Kč
    Skladem

Uzení pro labužníky - Cosima Bellersen Quirini, Grada, 2017
Uzení pro labužníky

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek...

  • Knihabrožovaná vazba
    204 Kč
    Skladem 2 ks

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm, Grada, 2012
Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...

  • Knihabrožovaná vazba
    209 Kč
    Skladem 3 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení

Vše o uzení - Vladimír Dyk, Grada, 2012
Vše o uzení

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě...

  • Knihapevná vazba
    208 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    212 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenávýborný stav
    110 Kč
    Skladem
Další formáty


Zvěřinová kuchařka - Christa Muhle-Witt, Víkend, 2017
Zvěřinová kuchařka

Tato velká kniha receptů ze zvěřiny přináší změnu do kuchyně. Předkládá vám osvědčené i úplně nové recepty z celkem 15 druhů užitkové, volně žijící zvěře. Návody, popsané krok za krokem, usnadní práci a zaručí, že se...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    389 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Kuchařka pro Slavnostní příležitosti - Alena Doležalová, Dona, 2006
Kuchařka pro Slavnostní příležitosti

Soubor 2500 receptů z desátého ročníku oblíbené čtenářské soutěže nakladatelství DONA Recepty naší rodiny. Kuchařku tvoří pestrá paleta receptů, které jsou oblíbené v českých rodinách při nejrůznějších slavnostních příležitostech, ať už jde o tradiční svá

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    140 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Domácí uzeniny - Cosima Bellersen Quirini, Grada, 2013
Domácí uzeniny

Ode dneška si můžete připravovat pochoutky z masa doma! Budete rozhodovat o tom, co do nich dáte, a jak budou chutnat. Je to prosté, autorka, Cosima Bellersen Quirini vám ukáže cestu, jakou byste se měli ubírat, abyste dosáhli vysněného cíle...


Domácí řeznická kuchařka

Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy...

  • 209 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Plátky masa na 50 způsobů, Grada, 2007
Plátky masa na 50 způsobů

Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely...


Kuchařka paní nadlesní - Jarmila Rakušanová, Vydavatelství Druckvo, 2023
Kuchařka paní nadlesní

180 vybraných vynikajících receptů na pochoutky ze zvěřiny nejen na loveckou chatu. Vyvrcholením mysliveckého snažení a odměnou pro myslivce je v neposlední řadě i posezení s rodinou nebo s přáteli u dobře připraveného pokrmu...

  • Knihabrožovaná vazba
    293 Kč
    Skladem 2 ks

Domáce sušenie - Michelle Keogh, Slovart, 2016
Domáce sušenie 
SK

Domáce sušenie potravín je jednoduchý spôsob, ako si pripraviť zdravé a chutné jedlá a ako ich zachovať v čo najlepšom stave. Kniha Domáce sušenie obsahuje: inšpiratívne recepty na sušené lahôdky, ...

  • Knihapevná vazba
    335 Kč
    Skladem 2 ks

Domáci údenár - Jozef Ďurík, Osveta, 2012
Domáci údenár 
SK

Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialít zo zabíjačky Vám opäť poskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa...

  • Knihapevná vazba
    235 Kč
    Skladem 1 ks


Kuchařka - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Kolektiv autorů, Dona
Kuchařka - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů
  • Autorský kolektiv

Druhé vydání úspěšné kuchařky, která nabízí recepty na zabijačkové speciality, uzení masa, výrobu klobás, salámů a dalších uzenin...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Uzeninové delikatesy - Miranda Ballard, CPRESS, 2018
Uzeninové delikatesy

Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si, jak...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„V tajemstvích je síla. A ta síla slábne, když se o ně někdo rozdělí, takže je nejlepší, když se tajemství udržují, a udržují se pořádně. Když se o tajemství podělíš, o opravdová tajemství, o ta důležitá, dokonce jen s jedním jediným člověkem, změní je to. Když si je napíšeš, je to ještě horší, protože se nedá odhadnout, kolik lidí je uvidí na papíře, ať jsi s tím sebeopatrnější. Takže když už máš tajemství, je opravdu nejlepší je udržovat, jak pro jejich vlastní dobro, tak pro tvoje.“

Noční cirkus - Erin Morgenstern, 2020
Noční cirkus
Erin Morgenstern