Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Na skladě kuchařky od nakladatelství W. W. Norton & Company

Použité filtry
Zrušit filtry
The Food Lab - J. Kenji López-Alt, W. W. Norton & Company, 2015
The Food Lab 
EN

A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to ...

  • Knihapevná vazba
    1 228 Kč
    Skladem 3 ks

The Necronomnomnom - Mike Slater, Thomas Roache, W. W. Norton & Company, 2019
The Necronomnomnom 
EN

Reading about the slime-covered, non-Euclidean ruins of R'lyeh or the squamous, tentacled deity who slumbers there would make anyone hungry...

  • Knihapevná vazba
    632 Kč
    Skladem 3 ks

The Wok : Recipes and Techniques - J. Kenji Lopez-Alt, W. W. Norton & Company, 2022
The Wok : Recipes and Techniques 
EN

J. Kenji Lopez-Alt's debut cookbook, The Food Lab, revolutionised home cooking, selling more than half a million copies with its science-based approach to everyday foods...

  • Knihapevná vazba
    1 059 Kč
    Skladem 1 ks

Liquid Intelligence - Dave Arnold, W. W. Norton & Company, 2014
Liquid Intelligence 
EN

In Dave Arnold s world, the shape of an ice cube, the sugars and acids in an apple, and the bubbles in a bottle of champagne are all ingredients to be measured, tested, and tweaked...

  • Knihapevná vazba
    780 Kč
    Skladem 2 ks
Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019
Paté, Confit, Rillette 
EN

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie...

  • Knihapevná vazba
    943 Kč
    Skladem 1 ks

Plant-Based Meats - Robin Asbell, W. W. Norton & Company, 2019
Plant-Based Meats 
EN

Mock meats have progressed way beyond basic seitan, and reducing your meat consumption is easier than ever before with these realistic alternatives. With a handy guide to ingredients, cooking methods, and the basic flavor profiles behind what makes "meat"

  • Knihabrožovaná vazba
    749 Kč
    Skladem 1 ks

Bar Chef - Christiaan Rollich, Carolynn Carreño, Suzanne Goin, Caroline Styne, W. W. Norton & Company, 2017
Bar Chef 
EN

Celebrated Los Angeles bartender Christiaan Roellich approaches a drink the way a master chef approaches a dish: he draws on high-quality seasonal ingredients to create cocktails for every occasion....

  • Knihapevná vazba
    697 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Naše manželství není dokonalé. Žádné manželství není dokonalé. Byly časy, kdy to má žena vzdala. A ještě víckrát se stalo, že jsem to vzdal já. Celé tajemství je v tom, že jsme to nikdy nevzdali současně.“

To nejlepší v nás - Colleen Hoover, 2019
To nejlepší v nás
Colleen Hoover