Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024

Přečtené učebnice pro střední odborné školy od nakladatelství Fortuna

Použité filtry
Zrušit filtry
Hospodářský zeměpis 1 - Ladislav Skokan, Fortuna, 2003
Hospodářský zeměpis 1

Dvoudílná učebnice obsahuje veškeré učivo regionální hospodářské geografie. První díl je zaměřen na svět, druhý se věnuje Evropě a státům bývalého Sovětského svazu. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.


Zbožíznalství II. - Karel Cvrček, Fortuna, 2005
Zbožíznalství II.

Druhý díl se věnuje výrobkům chemickým, textilním, kožedělným, dřevařským, papírenským, zemědělským a poživatinám. Poslední kapitola se zabývá prodejem zboží.


Cestovní ruch pro střední školy a pro veřejnost - Eva Morávková,Daniela Drobná, Fortuna, 2019
Cestovní ruch pro střední školy a pro veřejnost

Učebnice je určena studentům středních odborných a vyšších odborných škol se zaměřením na cestovní ruch, obchodním akademiím pro volitelný předmět cestovní ruch, pro posluchače rekvalifikačních kurzů a též pro...


Ekonomika pro SOU - Lydie Čistá, Fortuna, 2008
Ekonomika pro SOU

Učebnice je určena SOU (zejména obchodním), ale lze ji využít i pro jiné obory SOU a rovněž pro studijní obor s maturitou – obchodník. Vysvětluje základní ekonomické pojmy, problematiku tržního mechanizmu a podnikání. Druhé, upravené vydání

Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková, Fortuna
Technologie přípravy pokrmů 2

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař - kuchařka i obor kuchař - číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, ...


Psychologie obchodní činnosti - Eva Bedrnová, Daniela Pauknerová, Fortuna, 2005
Psychologie obchodní činnosti

Základní vědomosti z psychologie osobnosti a ze sociální psychologie aplikují autorky na psychologii trhu. Chtějí napomoci správnému vystupování v obchodě a přiblížit typologii zákazníků. Poutavý je zejména rozbor mimořádných...


Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal, Fortuna, 2004
Technologie přípravy pokrmů 1

První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Dětství je továrna na lži, které mají neukončené trvání.“

Tíživá láska - Elena Ferrante, 2018
Tíživá láska
Elena Ferrante